Kategoriarkiv: Permanent info

Fallskjermkurs første halvår 2014

Da har vi planlagt 3 kurs i første halvår 2014.

Grunnkurs 1-2014 går 25.-27. april.
Grunnkurs 2-2014 går 26.-28. mai.
Grunnkurs 3-2014 går 18.-20. juni.

Påmelding skjer pr mail til post@trofsk.no. Da trenger vi fornavn, etternavn, mobilnummer og epostadresse av deg samt hvilket kurs du ønsker å delta på. Før du melder deg på må du lese gjennom informasjon om fallskjermkurs som du finner under Fallskjermkurs-siden. Se også terminlista for tider og datoer for hopping.

Skydive Elvenes 2011

Planleggingen av sommerens store boogie på Elvenes begynner å bli omfattende. Vi har sikret oss storfly! Det kommer en Turbo Finist med plass til 9-10 hoppere og Arctic Circle Eight 2011 kan se ut til å bli mulig for de uinnvidde. Flyet klatrer til 13000 fot kjapt som bare det og slotprisen er kr 230,-.

Vi kjører på med LN-SFK og LN-MTF (klubbflyene) og løfter lineelever og alle elever på progresjon før full høyde, samt de som ønsker lavere løft enn 13000 og eventuelt andre hopptyper.

Det kommer langveisfarende med kompetanse på både FS og FF for å hjelpe de som ønsker det med å bli bedre til å fly. Mer info om dette kommer her. Ønsker du å ta fallskjermkurs på Elvenes? Se kontaktinfo under kurs!

Boogieavgift for 2011 er på kr 400,- og inkluderer årets T-skjorte. Vi satser på midnattshopping og flere frekke innhopp på steder du ikke trodde fantes. Gresset blir nyklippet og klart til både telt og campingvogner for de som er så rutinerte. Det er mye mulig vi klarer å ordne innendørs forlegning til noen, ta forbindelse hvis du har spesielt behov for dette.

Vi kan nesten love at Larsen lander i vannet i år også. Kommer du?

Forberedelser til kurs

Til dere som skal være med på grunnkurs del 1 så trenger dere legeskjema som skal leveres til instruktør ved kurs-start. Erfaringsmessig så klarer legen som oftest å gjøre feil når han skal lukke skjemaet for levering. Les gjennom oppskriften på skjema og hjelp ham! Dette er viktig…
1. Skriv ut legeskjema.
2. Stikk innom en lege og gi ham skjema.
3. Gjør som legen sier. Hjelp deretter legen med å gjøre som dere sier!
4. Få skjema med deg tilbake i utfylt, signert, stemplet og lukket tilstand.

Politiattest

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige. Ordningen trer i kraft 1. januar 2009. Idrettsstyret mener at en felles praksis i hele idretten best mulig sikrer hensynet til barna, hensynet til personvern og hensynet til organisasjonen. I TROFSK har alle de som er direkte involvert i driften skaffet politiattest, og denne informasjonen som nå ligger ute på våre nettsider er i henhold til de krav og retningslinjer som stilles av Norges Idrettsforbund. Styret har utnevnt en representant fra klubben samt en vara som håndterer alle innhentede politiattester. Alle henvendelser til klubben angående dette temaet rettes til styret v/formann.