Oppvisningshopp

Oppvisnings- (demonstasjonshopp) er en utrolig spennende og publikumsvennlig måte å skape ekstra blest rundt et arrangement. Kan du tenke deg noe mer spennende pauseunderholdning enn fallskjermhoppere som kommer dalende ned fra himmelen og utløser fallskjermene sine over arrangementet ditt? Det får garantert publikummet ditt til å gispe! Når de så flyr ned mot bakken med fallskjermene sine og lander rett foran publikum setter det enda dypere spor i minnet, og vil bli en opplevelse som de sent vil glemme!

Som en del av oppvisning- og demonstrasjonshoppet kan hopperne utstyres med flagg eller bannere – for eksempel med logo eller skrift som en del av et reklamestunt.

Demonstrasjonshopp på Finnsnes under skiløpet Summit to Sea under Reistadløpet i 2023. Hopperene landet på Finnsnesvannet i Finnsnes sentrum.

I forbindelse med sportsarrangementer kan vi lande på arenaen i pausen, eller hva med om det gjeve trofeet kommer fra himmelen med en fallskjermhopper?

Hva koster et demonstasjonshopp?

Vel, det vil naturlig nok variere med tanke på hvor my tid vi må holde flyet i lufta, sted og hvilke effekter du ønsker. Vi må i tillegg alltid gjøre en vurdering om vi kan gjøre demonstrasjonshopp på den plassen du ønsker, med tanke på sikkerhet.

De av hopperne som deltar som oppvisiningshoppere har eget sertifikat og er utsjekket for å gjennomføre oppvisning på en trygg måte.

Ta kontakt med demo-ansvarlig Mikael Skyflyer Kristiansen på telefon 91118991 eller e-post.

Legg igjen en kommentar