Tandemkurs

Ønsker du å gi bort et fallskjermkurs eller et tandemkurs i gave til en jubilant eller lignende, ta kontakt med oss for å kjøpe gavekort. Det finnes ingen overraskelse som gir en bedre opplevelse enn et fallskjermhopp.

Et tandemhopp er en introduksjon til fallskjermhopping. Det er for deg som kanskje ikke helt har bestemt deg for om du vil gå kurs for å bli selvstendig hopper, eller ønsker å gjøre et fallskjermhopp med instruktør for å forberede deg bedre på det kommende fallskjermkurset hvor du selvstendig skal hoppe ut av et fly! Etter et kort kurs på bakken med dyktig og erfaren tandeminstruktør går turen til 10.000+ fots høyde.

Ønsker du å gjøre et tandemhopp må du ta kurs@trofsk.no med oss i god tid slik at vi kan få gjort de nødvendige forberedelser.

For å hoppe tandem må du ikke veie mer enn 100 kg, grunnet vektbegrensninger på vårt materiell. Du må signere en egenerklæring om din helse før du kan hoppe tandem. Ingen som er ruspåvirket får hoppe.

Tandemkurset inkludert ett hopp koster kr 5.000,- som dekker alle kostnader til gjennomføring samt forsikring og medlemskap i Norges Luftsportsforbund. Alle gavekort har ett års gyldighet fra utstedelsesdato.

Legg igjen en kommentar