Om klubben

Fallskjermhopping i verdens nydeligste omgivelser

Bli med på et luftig eventyr med Troms Fallskjermklubb, den stolte pioneren innen fallskjermhopping i Norge! Norges eldste fallskjermklubb, etablert 1967.

Hjemmebase på Bardufoss flystasjon i Målselv Kommune.

Som stolt medlem av Norges luftsportsforbund, under paraplyen til Norges Idrettsforbund, er vi dedikert til å bringe spenning og glede til luftentusiaster over hele landet. Mange av de som tar kurs hos oss er i området gjennom førstegangstjeneste i Forsvaret, og tar med seg kunnskapen de har lært hos oss til klubber ande plasser i landet.

Vi opererer fra to imponerende hoppfelt:

  1. Bardufoss, vår primære base, og
  2. Elvenes i Salangen, vårt sekundære område

Selv om vi opererer langt mot nord, holder vi aktiviteten gående året rundt, selv gjennom de barske vintermånedene!

Hoppfeltene våre er ikke bare arenaer for adrenalinpumpende eventyr, men også for å oppleve noen av naturens mest spektakulære scener. Fra Bardufoss får du en luftig utsikt over de majestetiske fjellene på Senja og den uendelige skjønnheten av Istindene i sør, mens utsikten fra Elvenes i Salangen tar pusten fra deg med synet av Istindene, Salangen, Astafjorden, og den majestetiske Andørja – en perle av en øy med et av de mest fjellrike landskapene i Nord-Europa.

I tillegg til aktivitet på hoppfeltene våre, drar vi også årlig med fly og utstyr til Leknes og arrangerer Lofoten Boogie.

Vi påstår ikke uten grunn at vi har verdens vakreste hoppfelt. Men tro ikke på ordene våre alene – kom og bli med oss, og avgjør selv om hoppfeltene våre kan konkurrere med noe annet sted i verden når det gjelder natur, midnattsol og den fantastisk gode stemning som kun kan oppleves hos en liten fallskjermklubb!