Lofoten Boogie 2017

Det er bare mai måned igjen før vi setter kursen mot Lofoten. Skal du sikres en plass må du forhåndspåmelde deg innen 19. mai med navn, lisens og om du kjører egen bil. Påmelding til post@trofsk.no.

Prinsippet for boogien er how low can we go, dvs vi holder kostnadene så lave som mulig. Boogiefee er kr 300. Treningshopp er kr 250. Innhopp er kr 500. Kost og losji dekker du selv – ta med telt eller bo på hotell, koordineres med reisefølget slik at vi bor mest mulig samlet. Drikke må du uansett betale, for det er sikkert første gang du hopper i Lofoten! 🙂

Vi har en reiseplan som følger:

Fredag 2. juni – forflytning til Leknes omegn. Kommer du langveis fra så passerer vi Evenes med flere biler til ulike tidspunkt, noen av dem har garantert plass og er gira på cost share. Ta forbindelse så finner vi en løsning.

Lørdag 3. juni – første løft på Leknes klokken 0800. Innhopp på Rambergstranda, Hauklandstranda og Undstadstranda gjennomføres ila dagen. Detaljer for innhoppene vil bli kommunisert til de påmeldte.

Søndag 4. juni – reservedag for innhoppene på Vestvågøya. Forflytning til Svolvær lufthavn, første løft klokken 1100. Potensielle innhopp vil gjennomføres hvis karma er bra. Fiskemiddag downtown Svolvær er obligatorisk.

Mandag 5. juni – første løft på Stokmarknes lufthavn går 0800. Vi ruller mot fastlandet utpå dagen. De som ikke vil forlate Lofoten kan bli igjen.

Planen er enkel og den er gjenstand for endring basert på hva som blir mest hensiktsmessig å få gjennomført til hvilket tidspunkt. Det er likevel udiskutabelt at dette blir magisk i år som i fjor.

Vi sees!