Innhopp, årsmøte og årsfest 24. januar 2015

Tradisjonen tro hopper vi inn på årsmøtet. Denne gangen i Målselv Fjellandsby. Premie for den som lander i badestampen. Årsmøtet gjennomføres som innledning til årsfesten. Årsfestens første akt vil omfatte en bedre 3-retters middag og en enkel tale fra klubbens HI, Torbjørn Propack Haugen. Andre akt vil bestå av underholdning og sosialt samvær planlagt og gjennomført av festkomiteen, med Vegard Lavtrekk Wang i spissen. Tredje akt ønsker vi ikke å kommentere, men ryktet sier at Magnus Sidestamper Jørgensen og Bjørnar Linedumper Olsen leverer i år også. Skydivers gjør klar til fest!

Vegard har sendt ut innbydelsen pr mail og på Facebook. Den som ikke melder seg på i tide må spise snøballer til hovedrett.

Hvem har ikke fått fornyet sine lisenser og betalt medlemskap i år? De som møter lørdag 24. med fornyelsesskjema får ikke hoppe. Hint hint…

Legg igjen en kommentar