Skydive Elvenes 2011

Planleggingen av sommerens store boogie på Elvenes begynner å bli omfattende. Vi har sikret oss storfly! Det kommer en Turbo Finist med plass til 9-10 hoppere og Arctic Circle Eight 2011 kan se ut til å bli mulig for de uinnvidde. Flyet klatrer til 13000 fot kjapt som bare det og slotprisen er kr 230,-.

Vi kjører på med LN-SFK og LN-MTF (klubbflyene) og løfter lineelever og alle elever på progresjon før full høyde, samt de som ønsker lavere løft enn 13000 og eventuelt andre hopptyper.

Det kommer langveisfarende med kompetanse på både FS og FF for å hjelpe de som ønsker det med å bli bedre til å fly. Mer info om dette kommer her. Ønsker du å ta fallskjermkurs på Elvenes? Se kontaktinfo under kurs!

Boogieavgift for 2011 er på kr 400,- og inkluderer årets T-skjorte. Vi satser på midnattshopping og flere frekke innhopp på steder du ikke trodde fantes. Gresset blir nyklippet og klart til både telt og campingvogner for de som er så rutinerte. Det er mye mulig vi klarer å ordne innendørs forlegning til noen, ta forbindelse hvis du har spesielt behov for dette.

Vi kan nesten love at Larsen lander i vannet i år også. Kommer du?

Legg igjen en kommentar