Forberedelser til kurs 13. oktober

Vi starter kurset onsdag 13. oktober klokken 1800 i undervisningsbygget til FOKUS i Rustad leir på Bardufoss. Vet du ikke hvor du skal kan du møte på Statoil 1745 for linkup med Pål. Torsdag og fredag oppmøte til samme tid. Kurset innebærer litt teori, men mest ferdighetstrening.

Ta med fritidstøy til å bevege dere i, drikke og skrivesaker. Videre så trenger dere legeskjema som skal leveres til instruktør ved kurs-start. Erfaringsmessig så klarer legen som oftest å gjøre feil når han skal lukke skjemaet for levering. Les gjennom oppskriften på skjema og hjelp ham! Dette er viktig…
1. Skriv ut legeskjema.
2. Stikk innom en lege og gi ham skjema.
3. Gjør som legen sier. Hjelp deretter legen med å gjøre som dere sier!
4. Få skjema med deg tilbake i utfylt, signert, stemplet og lukket tilstand.

Legg igjen en kommentar